Meg og mine

Om meg

 

Jeg heter Sofie Haraldsen, er 32 år og kommer fra Sandnessjøen. Jeg er  veldig glad i Friluftsliv, Foto og Hund. Jeg har en flott samboer som heter Tom, og sammen har vi 2 barn ved navn Aksel og Ella. Vi har også to tisper. En border collie og en engelsk setter.

 

Hund

Pr dags dato er det 9 hunder i vår familie. Vi er 8 søsken, og alle har hund. Jeg vokste opp med både engelsk setter og bordercollie og har alltid vært glad i hund, men det var ikke før jeg begynte på ungdomsskolen at jeg la merke til hvor interessert jeg faktisk var hund, hundesport og hundehold.

 

 Vendepunkt

Familien anskaffet seg ei nydelig bordercollie tispe fra Leirfjord i 2006, hun het Ronja. Det var i denne perioden jeg innså hvor spennende og gøy det var å trene å jobbe med hund. Vi var sammen daglig fra morgen til kveld. Jeg trente mye med henne og det var gøy å se at innlæringen funket. 

 

 Erfaring

Jeg er mye selvlært men har kurs innen lydighet, atferd og mentalitet hos hund. I Mars 2020 fullførte jeg en ettårig hundeinstruktørutdannelse. Jeg har lest en del bøker og den erfaringen jeg har, kommer fra år med hundehold. Jeg ønsker nå å ta steget videre, fra hobby til proffesjonell virksomhet. Dette ønsker jeg å gjøre gjennom erfaring fra hundelufting og faglig påfyll ved hjelp av kurs og litteratur, med økt fokus på teori og kurs.

WalkMe